Isnin, 25 April 2011

Cik Eika ✿✿

The Best Moment Me n U

Mood : Baring atas katil n selesema x baik2 lagi  smbil layan lagu English song ..
Time : 8.31 PM  26/4/2011 

Haip all ! Fuhh .. lama gila rasanya x update blog nie kn .. yela xdak masa nk update .. gn bz asgmnt n dah xdak cta apa nk cta dh … klw ada pon cta yang sdeh2 .. so mls nk cta yang sedeh lagi dh .. soo .. x nie nk cta yang hapy2 ja .. post yang dlu2 pon aku dh delete .. dh xnk ada lagi dh cta yang sedeh2 .. wt skit ati .. Soo .. meh kita bukak buku bru n cta yang hapy2 ja !  hoyeah !  haha 

Ok .. meh kita mulakan .. Bismilahhirahmanirahim .. Hari nie aku nk share cta aku gn korang .. cta pasl Date aku gn ehem ! hehe .. Ok .. aku nk cta hari2 yang aku lalui selama 8 hari gn penuh bahgianya aku gn Dia :)

Hari2 yang aku lalui hapy sgt  bila org yang aku Syg selama nie , baru x nie terbuka pintu hati dia nk jmp aku n dapat la bertentang mata .. Yelah .. selama  nie aku gn dia dok ckp fon ja .. dok text ja .. n klw ada msa brulah kami nk vdeo kol .. 2 pon klw dia ada mod n broadband xwt hal ! huh ! nk jmp dia cm nk nk jmp menteri .. sebok memanjang ! hehe :D
Ok .. xnk la cta pnjang2 .. eh ! lupa lak nk bgtaw spa nma dia .. hehe .. ok2 .. nma dia Muhammad Syafiq Bin Sofi  :) .. Pngil ja syafiq .. ok .. nie lah nma org yang aku syg n selalu dok rindu nie .. Dia jgk lah yang selalu wt aku gelak, wt aku nagis , dia nie jgklah yang selalu gerak aku g kls n yang paling aku bngang jaaaa dia nie jgk lah yang selalu kcw aku time tido ! grrrr ! geram meh .. ada ja dia nk kcw aku .. rasa nk ja sepak muka dia laju2 ! haha :P

Ok .. meh nk cta ckitlah cmna aku leh knl dia nie kn .. ok .. kami dh kenal lama .. time aku stdy kat KPTM dlu nie .. Dia nie monitar kelas aku dlu .. Dlu aku ckt pon xpandang  dia nie .. haha .. yelah .. aku dok kt kls pon kt depan sekali .. mnala dan nk sembang2 gn dia n time tue aku gn dia dh ada kple masing2 .. Bajet setia la nie .. haha.. xleh blah ! :P

Aku kenal dia pon cm 2 jelah .. Xpnah nk sembang apa pon .. Bla aku dh blah dr kolej 2 la dia add aku kt Fb .. aku pon approve jelah .. Aku pon xlayan la dia sgt .. biasa2 jelah .. Bila dh lama knl .. mula la nk tukar no fon kn ? aku pon bg la .. ingt xpala .. cz aku knl dia .. bkn xknl kn .. hee .. Bila dh tukar no fon nie .. kami pon msj la .. Bila dh msj nie la aku dh mula kenal  pngai dia .. mula2 knl aku pon xphm gn dia nie .. jap ok .. jap x ok .. bngang ja aku gn dia .. Bila dh lama knl .. muncal la rasa syg ! cewah ! haha :P .. Bila dh lama knl .. dia pon mtk kple gn aku .. aku pon On jelah .. time 2 aku gn dia dh single mingle ! hehe :)  .. Tp hubungan aku gn dia xtahan lama pon .. ;( .. 

Dia asyk dok wt pngai .. menyampah !  grrr ! -.-
Last2 aku pon mtk pts gn dia .. dia pon dh wt hal msing2 .. Aku pon dh ada Bf bru .. Tp time 2 aku gn dia still kontek la .. still lagi msj .. sumpah time dia tngal aku .. aku mmg dok ingt kt dia .. event aku dh ada Bf time 2 .. Aku pon dh lupa cmna kami leh kple blik .. xsilap aku …kami dok msj .. dia pon ada gak kol .. ada gak dok tny .. syg aku ke x kn ? time 2 la kami kple blik .. Aku ingt g .. dia mtk kple time aku mula2 masuk sem 4 .. hee^^ .. Mmg aku tngu pon saat2 dia mtk kple nie .. HAHA :P

Aku rasa aku sgt serasi gn dia .. cm leh msuk sekepala la :) aku sgt bahagia gn dia ..
Dia pon jnji gn aku .. dia xkn wt dh pngai lama dia , xkn wt aku skit ati sgt la .. Aku pon ha ok .. N setelah lama knl .. Baru2 nie lah kami jmp !
Aku rasa dh ckup banyak aku cta cmna aku knl dia kn .. La nie meh nk cta lak detik2 yang best aku gn dia !  chek it out ! HAHA :p
________________________________________________________________________________ 

7/4/2011 :)

Nielah tarikh yang paling aku xkn lupa bila aku dpt jmp dia ! hoyeah ! :D

Aku jmp dia kat Ipoh .. Kami plan n g jmp kat Ipoh .. N kebetulan jgk dia pon ada hal nk setelkan hal kolej dia kat sana .. soo aku pon free ... set jmp kat sna la .. :)

Aku betolak g Ipoh petang . Dia g Ipoh pagi .. Kiranya dia smpai dulu la dr aku .. Aku hbs kls bru gerak .. Kak fara hantar aku kat Sg.Nibong n tiket bus aku kul 4.45 .. huhu ..

Mmg lambat gila la kn ? aku mmg dh fed up dh nk tnggu2 nie .. aku pon sja la nk gertak syapik nie ! haha :P

Aku ckp kat dia .. " B .. tiket bus xdak ".. 
Dia pon cm frust ja .. Padahal aku dok tahan nk gelak ja .. HAHA :p

Last2 aku ckp " Adala syg " :)

Dia pon kata ha ok :)

Lama gak la aku tngu kat Sg. Nibong tue .. Kat sejam gak la aku tngu .. huh ! 
Bila bus pon dh grak .. aku pon ckp kat dia bus dh gerak n kami pon dok text la cm biasa ..
Dlm dok text 2 dok pk dh apa nk wt jap g .. yelah .. Nie kn fst date ? HAHA :P
Takut x  biasa plak .. hee^^ ..

Ok .. aku pon dh smpai .. N smpai ja kat sna .. mber baik aku Ida .. dtg ambik aku .. Bukan Ida jela yang datang ambik aku .. Rara n Al pon ambik aku .. Diorg bwak aku g makan dlu kat Gerbang malam .. Bf ida nie ajak kteorg semua g tgk wayang .. aku pon ajk la syapik tgk jgk .. Dia nie dok ckp xnk la .. mls laaa .. esok la kuar .. Aku pon mula la nk angin kn ! Aku nk jmp dia leh lak xnk2 kn ! grrr :O

Aku pon pjuk dia elok2 .. last2 dia ckp ha ok .. jom la jmp ! HOYEAH ! haha :))
Aku  pon dh hbs mkn .. Balik umah siap2 jap .. N dia pon siap2 n aku g ambik dia ..
Dlm ati aku dok dUp dAp DuP dAp dh ! haha .. ketaq wey :P


Dia mtk aku ambik dia kat bank Cimb :)

Tngu dia kat luar .. N dia pon kuar ! jeng jeng jeng ! haha :P
Dia pon kuar la ! hehe ..
Fst aku x tgk dia sgt la .. Aku tgk dia pon sikit2 ja .. haha .. malu bak ang! :P
Pas 2 dh ambik diorg semua kat umah  ida .. kami pon p la JJ nk tgk wayang ..
Cta dia Di Larang Masuk .. Cta bdoh kod ! sory  :)
Tp mmg cta bdoh pon .. Xphm apa punya cta nie .. 
Dlam wayang aku gn dia pon cm malu2 ja nk ckp ! HAHA ! cm xcya ja dh jmp .. hik !

Aku gn dia byk sembang dr tgk wayang .. HAHA :))
Bila cta dh hbs .. kami dok kat luar n ambik2 gambar ckit ..
Then hntar dia blik umah :)
Cz diorg ada kelas .. 
Dh antar dia balik .. Bdk umah nie gadoh lapar la plak ..
Kami pon kuar  la makan .. ingt nk lpak mamak jelah ...
Tp ada bnda x di ingini terjadi .. 
Kami xcdent :(
Tp ... kami semua ok .. yang truk keta ida la .. Tp Al yang drive ..
P wt report .. aku pon kol la syapik .. dia datang tgk aku kjap ja cz mbe dia pon eso ada kls kan .. Aku pon xpala .. phm kn .. 
dh setel semua pon kat kul 4 pagi .. sumph penat ! :|

Balik2 tdo la .. smpai tngah hari la tdo .. yelah .. letih kn :)
Ok .. Aku pon dh bgun tdo .. kol dia .. dia pon dok tdo lagi ..
Aku ckp kat dia .. Bgun n siap2 jap g nk kuar .. dia pon ok .. mandi n dia pon dtg ambik aku kat umh n kami pon smbung lag dating kami nie :)



Kami pon dh xtaw nk g mna .. So .. kami pilh JJ la tempat nk p dating ! wittt ! :P

Dia pon dh mik aku .. n kami pon terus la g JJ n g mkn jap .. kami mkn kat fud court JJ .. mkan nasik aym ! Lapaq xleh nk kata dh nie .. Ha ! lupa .. b4 kami g makan .. kami g bli tiket wayang . kami Tgk cta JUST GO WITH IT <3 .. Tiket wayang kul 3.30 .. B4 nk tngu wayang .. kami pon g la jalan2 dlu .. 


Dah kul 3 .30 kami pon g la msuk movie .. n tgk cta yang sgt cuwetttt cgt ! syes best cta nie :)

Dh hbs tgk wayang .. aku teman dia g potong rambut kat greentown mall .. Tngu dia cut rmbut apa la .. jln2 jap kat sna .. n petang ckit lepak kat Ipoh Prade plak ! Bejalan sakan ang kn ika ? hik ! :P
Dh mlm pon .. aku gn dia p mkn kat dataran .. Lepak gn kwan baik dia .. Ahseng n the geng :)
Ida kol aku soh bungkus nasik cz dia lapar .. yelah .. nk kuar pon keta rosak .. cian ida :(


Dh blik antar nasik .. Aku gn dia lepak lagi kat padang polo ! gila kn ? Dgn xmandi apa la .. kuar jalan2 lagi ! hik ! Lpek smpai pagi semua .. Dia pon hantar aku balik :)


Selesai sudah dating untuk hari nie ! heee^^ ..

Thnks B spend time gn syg ..

ILY :)


_________________________________________________________________________

8/4/2011 :)

Ok .. nie hari kedua kami dating ! heee .. 

Hari nie kami dh nk gerak balik Penang Togeter2 ! Hoyeah ! :))

Suka la kn bila dia nk folow aku balik Penang :)

Dia pon dh siap2 nk g Moden Gopeng nk balik Penang dh ..
Syuk kawan syapik antar kn kami kat Medan Gopeng .. 

Dah smpai ja kat sna .. bli tiket n kena tngu jap cz tiket ptg :)

Smpai ja bus .. dh naik .. n xsabar nk balik penang ! yahoo :))

Bye Ipoh :(



Bus pon dh gerak .. aku gn dia pon dh tdo ats bus cz gntok .. mna x nya .. lepak smpai pagi ! hehe .. pas 2 aku leh tdo .. keja nk kcw dia ar ! hik ! dok gerak dia jgn tdo .. teman aku .. klw nk tdo .. tngu aku tdo .. bru dia leh tdo ! Hahaha :))

Truk kn pngai aku ? hoho :))

Padahal xla tdo sngat .. sembang2 ja .. 


N bus 2 pon dh stop kat buterworth cz kami nk balik Island nk nek feri .. soo .. drop kt sna la :)

Pas 2 dh trun bus .. naik feri la nk ke belah pulau la :)


Best sngat naik fri sma2 gn dia .. n dia pon nie la fst time nek feri :)

Cian dia .. aku dh jemu nek bnda nie ! haha :P



Ok .. dh smpai kat sna .. kena naik bus rapid pulak untuk smpai kat tempat aku niee :)

Dia nie pon semangat la kn .. Yelah .. Rapid KL xnek lagi .. Rapid Penang dh nek kn ? hoho :))

Nk smpai kat tmpat aku ambik msa jgk la .. Aku gn dia pon smbang2 jelah gn dia ... 

Dia pon dok on9 kat hp dia .. do update status ,, kelam gila b nie ! haha :P

Ok .. dh smpai kat tempat aku nie .. kena kol keta sapu .. 
Bila dh smpai .. aku dr ats bus dh plan hn bdk umh aku ..
B kila gn Ct nk mkn sekali :)

Depa pon dh siap aku bwak syapik g mkan kt Azlan :)


Bila dh knyang .. Aku hntar dia kat Homestay dia .. hihi ..
Aku pon blik umh gn bdk umah .. 
N jmp esok la b :)
Nite b .. hik ! :))

________________________________________________________________________

9/4/2011 :)

Ok .. Dah hari ke 3 kami dating ! hehe ..

Bgun2 pagi .. kol dia gerak dia bgun n siap2 nk kuar :)

Tempat aku nk bwk dia g jln2 hari nie kami nk p Quensbay bebeh ! :P

Kmi p pon anik bus ja ..

Aku g ambik dia .. n kami mkn lu kat nasik kndar Kasim Mustafa nie .. Baru lah kami gerak :)


Aku gn dia pon dh gerak nk g Qb nek bus .. Taw x .. dating klw kuar nek publik transpot nie best ! haha :)) .. cm byk masa besama .. Mmg la penat ja nek bus nie .. tp klw x mencuba .. bila lagi kn ? hik ! Soo ... cadangkan nek la publik transpot klw nk dating ye ! hoho :))


Ok .. Dh smpi Qb .. Bnda yang fst sekali .. kami g makan lunch jap :)

Kami makan kat nasik Kandar Kapitan :)
Aku makan nasik kndaq , dia mkan nasik brayani .. amboi .. selera taw dia mkn ! mkn lalu ang noh b ! hik!  ;))



Bila dh hbs mkn .. aku gn dia pon smbung jln2 kat Qb :)

Dia da la jgk bli kan aku brang ckit2 ..


Thnks b .. blnja syg :)

ILY <3


Punya penat la bejalan .. smpai kaki aku pon dh melecut cz aku kuar pkai hels .. gila skit ! jln ckit .. duduk .. yelah .. kaki dh skit .. syapik la ! suka sgt bejalan ! skit taw x kaki syg ! hee^^

Dia mmg melayan kerenah aku yang cm budak2 nie la .. hik ! thnks  yaw b :)



Ok .. hari pon dh nk mlm :)

Kami pon lapaq dh .. N again .. kami g makan nasik kndaq lagi sekali ! haha :P

N bnda yang sma dia makan nask Brayani :)
Dh 2 x dia mkn .. perh ! lalu kn muncit aku nie mkn ? HAHA :))

Hari pon dh mkin gelap .. nk balik pon dh lmbt ..
Aku pon kol kaka fara mai ambik kami kat QB .. dia pon OTW nk blik kolej ..
Sebelm nk tngu dia mai .. kami pon lepak la depan beach :)

Lpak kejap .. kak fara mai .. Dh msuk keta .. Ckp kat akak fara .. bosan la klw balik lagi .. jom la p jln2 ? hehe ..

Dia pon bawak aku g Oceanview :)

Dia nk jmp kawan dia jap ..

Aku gn syapik g lepak Buger King ! 
Minum2 ckit kat c2 semetara nk tngu kak fara sembang gn kawan dia ..
N kak fara pon dh kol ajk balik ..

Kmi pon balik la cz esok pg aku ada kelas :)


Dh hntar dia balik. .
Aku pon balik umah nk tdo cz penat sngat bejalan sehari suntuk ! huh ! :O
Soo b .. nite .. ILY :)

_________________________________________________________________________

10/4/2011 :)

OK .. Hri ke 4 dating ! hee^^..
Ok .. cm biasa .. bgun2 pagi .. gerak dia ..
N siap2 nk kuar ...
Ok .. X nie aku nk bawak dia g Pragin Mall plak :)
Cm biasa la .. aku ambik dia .. n kami p naik Bus Rapid lagi ..
Yang lawak nya .. aku dh byk x naik bus pon leh lupa nk turun kat komtar ? ud kn aku nie ? haha :P



Ok .. dh smpai kat sna .. jalan2 .. n kami g 1 Avenue :)

Tempat shoping mall yang baru bukak ..

Aku ajk dia tngok wayang ..
Kmi pon tgk la wayang cta Cina .. 
Tajuk dia Dont Go Breaking My Heart .. 
Not bad la cta dia .. Dh penat tgk ..
Lpak2 jap .. jln2 ambik gambar :)

Nseb la dia nie phm aku yang suka bergambar ! hiihi ..
Bila dh penat bjalan .. nk blik la kn ?
Kami pon mls nk blik awal2 ... 
Aku pon kol kak fara ajk kuar .. hihi ..
Dia pon kata ha ok ..
Dia bwak aku lepak gurney lak ..

Aku pon ok jelah .. sjala nk bwak syapik bjalan2 ..
Kak fara pon jmp mber2 dia .. aku gn syapik jln2 kat gurney 2 ..
Pas2 kami lepak Pdang Kota jap .. tp xlama pon hujan ..
Lat sekali .. Kak fara bawak kami g Ocean view lagi sekali ..
Kami lpk pon dh nk pagi ..

Lepak MCD Gurney jap ..
Syapik pon dh breakfast kat sana ..
Pas 2 kak fara bawak aku breakfast kt KFC USM :)
mkn bubur aym ..

Thnks b blnja :)


Lepak smpai pagi .. 
Aku pon balik2 umh .. xtdo .. trus siap2 g kls .. 
Penat sgt2 .. hmmmmm :|

________________________________________________________________________

11/4/2011 :)

Ok .. dh msuk hari ke 5 kami dating  ! Da la pent jgk ! hiiii ..
Ok .. aku pon dh smpai umh pagi tue .. 

mandi2 siap2 g kls :)

Bila dh hbs kls .. kol dia soh siap cz nk bwk dia g mkn kat peladang :)


Dh bwk g makn .. aku pon hntar dia balik ..

cz aku pon gntok sgt2 .. yelah kn xtdo :(

Aku tdo pon smpaii petang ..

Petang pon bru kuar gn dia ..

Aku bwk dia g lpak cik bah ..

mai mkn roti canai :)
Mlm bru nk kuar cz dh plan gn kak fara nk g gurney :)


Dia pon pas mkn .. dok kt umh aku jap ..
On9 jap .. mlm baru kami gerak ..
Dh smpai gurney semua ..
Nk jln2 sgt pon dh nk tutp :(

Dan la msuk dlm tue .. tp xleh nk bli apa la cz dh nk tutp :(

xpala .. t p lagi ye b :)

Pas2 kak fara ajk g mkn kat nurul ..


N bnda yang paling aku xsuka jd kat kami ... 
Aku gn dia gdo :(
huaaaaaaaa :|
Aku wt pgai kat dia .. smpai perfume yang dia bg kat aku ilang :'(

B : sory ok .. slah syang :'(
jnji xwat dh ... pdan muka aku kn ? hmmmm ...
sory syg :(

_________________________________________________________________________

12/4/2011 :)

Ok .. nie fst unvisery kami smbut sma2 ! hoyeah ! 

Thnks syg .. we belong together 3 mouth dh :)
I LOVE YOU :)


Ok .. xdak apa yang special pon .. 
Cz smlm kn dh gdo ..
So kuar pon kjap2 ja ..

Cz esok 2 kami dh nk balik Ipoh .. cz aku ada tngal kasut kt sna ! haha ..

Semata2 nk ambik kasut ja .. trok kn ? :P


________________________________________________________________________

13/4/2011 :)

Ok .. kami pon dh siap2 nk balik ipoh..
Aku pon tngu dia siap2 semua barang2 dia ..
Kol keta sapu .. amik dia dlu .. then bru mik aku kat umah ..
so kami pon nek rapid ke Sg. Nibong ..
Cm besa la .. tiket bus kami lmbt cm aku mula2 p dlu ..

Kami pon p makan lu b4 nk gerak .. 
Dok sembang2 apa la ..
Dok tgk tv jap .. 
Bus pon dh mai :)

Soo .. Let go Ipoh bebeh ! 

Bye Penang :(


p/s : wt trok ! cm la xmai dh ! haha :P

Ok .. dlm bus mula2 sembang la cm biasa .. dh smpai nk msuk highway kami tdo ! haha ..
sejuk kod .. soo ... tdo la .. hik ! 
Rasa jap ja nk smpai Ipoh .. Sampai sana ..
Ida gn Paan dtg ambik ..


Smpai ja sna .. Trus g JJ ! haha :))

Syapik bli kan Perfume Esprit yang baru ! hoyeah ! haha :))

Trok kn aku ? aku yang bg ilang .. aku soh dia bli baru ...


B : Thnks 2 all ok .. syg untung dapat b :)


Dh bli apa semua .. ati pon senang la .. hikhik :))

Pas 2 tasha kol .. tasha ckp nk lpak ..

Aku pon tngu mber syapik antr moto cz kami pon xtaw nk blik kul bpa ..
So .. bla mber syapik dh hntar moto .... kami pon balik umah ida ..
Tngu tasha kat umah ..
Tngu dia pnya la lama ! huh ! grrr ~ 
Dia dok tngu isz  tue .. aku gn dia mmg bngang la kn ! huh ! 

Dok st dia mai la gn isz .. dok sembang jap gn depa ..
Syapik muka dh bngang ja .. cian b :(
Aku pon ckp la kat sha .. lapq .. 
Kmi pon p mkn MCD ..
Dok sembang2 apa jap ..

Then kami pon balik la ..
Mmg letih sgt2 la ..
Syapik pon balik tdo ...
n jmp esok la b :)
______________________________________________________________________

14/4/2011 :)

Ok .. dh bpa hari aku dating lupa lah ! AHHA :p
kira sendiri ya ! hikhik ! :))

Bajet aku mmg nk balik hari nie la ..

Tp bila dh bgun2 tdo .. jmp syapik .. rasa sedeh ja nk balik :(

Aku pon  bila jmp dia pg tue .. mmg xtahan dh nk ngs ..


Aku ngs cz xnk pisah gn dia ! huhu :'(


Mmg ngs puas2 la .. Selama nie dia ingt aku men2 kod ngs ?
Ha x nie depan mta .. apa lagi bila dh ngs ..
aku pon mula la nk selesema :(


Bila dh mula selesema .. rasa nk demam pon ada .. huhu :(

Aku pon dh selesema trok ! 2pon ada hati lagi nk kuar / hik  !

Smpai dh xtaw nk p mna la ?
Last2 kami p Tesco ! Ok ! jgn gelak ... haha .. tp mmg p c2 pon .. 

Dah xtaw dh nk p mna kat Ipoh nie ..
Pas mkn tngah  hari gn dia ...
Dia pon g setel hal kolej dia jap ..

Ptg ckit baru kuar ..
Aku pon tertdo jap .. 
gntok mkn ubt ..

Dia pon dtg ambik kat umh tny nk g mna semua ..
Ckp kat dia nk g tesco .. dia gelak ! 
bongok ja b nie ! haha :))

Aku pon xbpa nk ada mud la nk jln2 cz kn dok demam ? huhu :(
Cm na pon nk gak jln2 cz hari nie last dating aku gn dia :'(
Aku pon dok xdok mai dh angin gila aku ..

Syapik pon xsangka aku pngai gila cm 2  ! haha :))



Brau b taw kn saya cmna ? hik ! :))

Nk xnk syapik nie pon lyn la aku .. haha ..

cian gila kt dia .. hehe ..

Kami pon kuar mkn pon ptg ..
Nk blik pon hujan ..
B4 balik umah .. kami g mkn jap kat wawa :)

Sembang2 jp ..
Aku pon mkin truk selesema nie ..
Xlarat sngat dh ...
Aku pon tdo kat blik ida .. smpai dia pon gerak aku dh xsedar :(


Aku rasa nk demam ja .. aku ajk syapik g 7E jap bli ubat :(

Nseb bek la dia ada .. aku pon dok bersin non stop .. bdan pon dok sjuk ja cm nk demam :(

Diala yang dok jga aku time  2 ..
Thnks b jga syg .. syg xkn lupa la :)

Aku pon dh tdo .. cz dh mkn ubat .. Tgk2 dia pon dh tdo jgk .
Cian dia jga aku smpai kul bpa pon xtaw la  :)
Smpaila esok pg tue .. aku gerak dia blik .. n siap2 jap g nk antar aku balik ..

_______________________________________________________________________

15/4/2011 :)

Ok .. hari nie last aku dating gn dia :'(

SEDEH GILA :(

sedeh nk tngal syapik ..

Dia pon ambik aku kat umah ...

Bawak aku g MG ..
tiket bus kul 3 ..

kalw la boleh xnk jam bejalan smpai kul 3 .. stop bleh x ? huhu :|


Dok sembang2 jap gn dia ..

Aku pon dok je gn dia .. yelah .. ntah bila lagi nk jmp kn ? huhu 

Jam pon dh kul 3 .. huaaaaaaaaaaaaaa  ~ :'(


Aku gn dia p kat bus tue .. Dh letak beg dlm bus n trun jap cz drive bus pon xdak lagi ...
B4 nek bus ne .. pesan la mcm2 kat dia ..
Ingt aku la apala .. Ingt apa yang kita lalui..
*smbil ngs2*


Dia pon ngs ! :)

Sumpah time 2 xtahn n xdapat nk tahan dh sdeh ..


Tp cmna pon .. nk xnk .. kena jgk balik :(


Xpala .. Klau ada jdoh yang pnjang ... Jumpa Lagi :)



Saya jz nk awak taw yang saya SANGAT SAYANG KAN AWAK SYAFIQ SOFI :)

THNKS 4 EVERYTING :)


THNKS CZ TAHAN GN SIKAP SAYA YANG GILA2 :)

JGA SAYA WAKTU SAYA SAKIT :)


THNKS BG SAYA MKN APA YANG SAYA NAK :)

THNKS BLI KAN PERFUME YANG SAYA NK :)


THNKS UNTUK SEMUA LA YE :)

JGA DIRI N INGAT SAYA KAT CNI :)

SELALU INGAT N TUNGU B :)
ILY SYAFIQ SOFI <3







Nie semua gambar2 yang kami ambik time dating hri 2 .. hik ! :)






Bajet nk baju yang sama ja  ! hee :)


Ok .. Nie ja yang dapat share gn korang ..

Hope korang hapy la bca nie ok :)
N doakan kami semoga ada jdoh yang pnjang la ye .. hee^^ ..


Jmp lagi yang post akan datang ok ..

daaa .. xo
:)